Frederikshavn Sportsdykker Klub

Frederikshavn Sportsdykker Klub er stiftet den 14 oktober 1966 med det formål at fremme undervandssporten og sikkerheden under dens udøvelse. Klubben er medlem af Dansk Sportsdykker Forbund (DSF), som igen er medlem af Dansk Idræts Forbund (DIF) og det internationale sportsdykkerforbund CMAS.

Dykkerklubben har 85 medlemmer, hvoraf 15 er juniorer.

Dykning i klubben foregår som naturdykning, vragdykning, undervandsfiskeri og under-vandsarkæologi. Der bliver årligt arrangeret 2-3 ture til f.eks. den svenske skærgård, Læsø eller andet sted, hvoraf den ene er uddannelsestur.

Klubben ejer en ombygget fiskekutter på 38 tons ved navn Anna Bang, som er indrettet med 16 køjepladser og moderne navigationsudstyr, en kompressor med Nitrox og en gummibåd. Anna Bang bliver brugt hele året til dykning.

Klubben er desuden medejere af Værftet ” Frederikshavn Bedding” som vi ejer i fællesskab med 3 andre maritime foreninger.
Vi ejer en stor stationær kompressor som er opstillet på beddingen.
Desuden er der på værftet mødelokaler og omklædningsrum samt stort værksted.

Hvor mødes vi?
I vinterhalvåret mødes vi i svømmehallen tirsdage og torsdage . Her er du velkommen til at møde op hvis du vil vide mere, i sommerhalvåret mødes vi på Anna Bang, dog ikke på faste tidspunkter, hvis du vil se klubben og Anna Bang, så ring til Erik Pedersen for at aftale nærmere.

Klub Skib

Klublokaler

Klubadresse

Anna Bang

Frederikshavn Bedding

Frederikshavn Sportsdykker Klub

Pier 2

Langerak 70

Langerak 70

Frederikshavn Havn

Frederikshavn ( Havn )

9900 Frederikshavn

 

Læs mere om Frederikshavn Sportsdykkerklub her